Om mig fortid 1 - Eriks Corner

Gå til indhold

Hoved menu:

Om mig fortid 1

Om mig og familien

Om mig fortid - fortsat

Da jeg kom hjem, var jeg blevet 17 år, min far og mor stod i lufthavnen og hentede mig, lidt flovt - for da jeg så den gamle spurgte jeg efter min mor - idiot sagde han, hun står da her! - Men jeg kunne sgutte kende hende, da hun havde tabt sig så meget, at ikke engang det halve var tilbage. - Men stolt blev hun alligevel over mine ord, - men det rykker lidt på et udseende, når man har tabt sig over 50 kg.

Efterpå fik jeg Prinsesse Magrethe - Oslo båden i 3-4 uger som afløser, og fik så M/t Birthe Tholstrup som jungmand - Det var godtnok forrygende, fed besætning og god kok - det betyder sgu en del at miljøet herunder maden er fed, - ingen fejl der. - Men der var aldrig "ro" på det skib, ind og ud af havn, 4 timer inde 12 timer ude - phu ha, man lærte at handle ind, drikke et par bajere på pub (fast på UK) og finde en "kæreste" - og så retur til afgang. - efter en 4 mdr. havde jeg over 40.000 på bogen, og "måtte" hjem, da de brændte i lommen.

Så fik jeg en pisse coaster M/s Merc Mariner - der var den gal igen, for pokker et møgskib! - Alarmen gik konstant, maden var noget møg, og alle officerne var så skide fulde hver dag, at det var et under vi ikke gik ned.

Skipperen var gl. legionær påstod han, og det eneste han kunne finde ud af, var at råbe og skrige af os ubefarne og en enkel matros. Jeg tog i land, under politibeskyttelse i England, efter at idioten klappede til mig, så jeg knaldede hoved i en pullert. - Og styrmanden var også i sit es, jeg kunne få flere sagde han, da jeg vågnede med skippers kone grædende over mig, der undskyldte sin mand og fortalte at sådan var han ikke. Jeg gik direkte på kajen og ringede til politiet, - han ville ikke udlever mit tøj og pas, og ville gerne slås.

Han og styrmanden måtte i dørken, efter de forsøgte at tæve de to bobbyer, men dels var de jo ædru og dels var de store og brede. Jeg tog hjem via Konsulatet i London, og dan jeg kom hjem og meldte mig arbejdsløs i forbundet, fik jeg en anklage om mytteri! - Ja vi grinte godt, - Men det gjorde skibsreder Per Henriksen ikke, da jeg ryddede hans skrivebord og lovede ham tæv, da han ikke ville modtage en klage over officerne - og skipperens vold. - Nå never mind - jeg fik styrmanden engang i Nyhavn, - nag har jeg altid båret.


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu